ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με 2 τρόπους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες! 


1| Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημά μας, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς! 

2| Αποστέλλοντας το/τα με δικά σου έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς, στην έδρα του καταστήματός μας, στη διεύθυνση

"ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ"
Γιαγκοπούλου 85, Άργος Ορεστικό, Τ.Κ. 522 00

Συμπληρωματικά, τύπωσε την Φόρμα Επιστροφής σε pdf εδώ και συμπερίλαβέ την μαζί με την επιστροφή της παραγγελίας σου!

Η εταιρία μας προσπαθεί να αποδώσει το χρώμα και την υφή  όσο καλύτερα γίνεται , χρησιμοποιώντας την νέα digital τεχνολογία. Παρόλα αυτά, καμία εγγύηση δεν δίνεται σε περίπτωση διαφοροποίησης μεταξύ της website απεικόνισης και του πραγματικού υλικού. Τα χρώματα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στις οθόνες των υπολογιστών, όπως επίσης και στις φορητές  ηλεκτρονικές συσκευές.

Είναι ευθύνη του πελάτη η επιβεβαίωση  της σωστής μέτρησης για όλα τα προϊόντα που θα κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας. Μπορείτε να βρείτε σχετικές οδηγίες ορθής μέτρησης στο σχετικό τμήμα του site μας. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες και βοήθεια, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Δεν αποδεχόμαστε επιστροφές προϊόντων που έχουν παραχθεί πάνω στις ειδικές διαστάσεις  του πελάτη ακόμη κα αν ο ίδιος έχει δώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο λάθος διαστάσεις. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα σε ορισμένες περιπτώσεις (και όταν είναι αυτό εφικτό ) να γίνει μια επιπλέον επεξεργασία του customade προϊόντος με την λάθος διαστασιολόγηση που είχε  δοθεί από τον πελάτη, αλλά αυτό συντελείται  κατόπιν περαιτέρω συνεννόησης και με επιπλέον επιβάρυνση του κόστους επεξεργασίας.  Τα παραπάνω ισχύουν και για τα προϊόντα  που είναι έτοιμα (ready made) όταν πάνω σε αυτά έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί με τον πελάτη η όποια τροποποίηση τους.

Στην ολική ακύρωση της παραγγελίας δύναται να επιστραφεί το 100% της αξίας της εάν έχει προηγηθεί η γνωστοποίηση της πρόθεσης ακύρωσης της πριν την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής της και  εφόσον αυτό γίνει πριν την  παρέλευση 24 ωρών από την οριστικοποίηση της. Όλα τα προϊόντα “made to measure” είναι από τη φύση τους απίθανο να ξαναπωληθούν για  αυτό τον λόγο και αδυνατούμε να επιστέψουμε το αντίτιμο. Για τη παραγωγή “custom made” προϊόντων και για την τροποποίηση όλων των “ready made” προϊόντων, αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση ή η πληρωμή μέσω καρτών (μη αποδεκτή η αντικαταβολή).

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.